13 Nisan 2015 Pazartesi

Günaydın..
Artık klişe oldu  ama  "Dün yine  güzel bir havada, keyifli  bir yürüyüş yaptık. "  gerçekten de böyle bir gün geçirdik.
Cumartesi günü 4 arkadaşın iptaliyle  sayımız azalsa da yine de yürümeye niyetli arkadaşlarla dağlardaydık..

  
Kızılcahamam'da Soğuksu mevkinde başlayan yürüyüşümüz güneşli bir havada  ancak karlı bir zeminde devam etti. 



2-2,5 saatlik yürüyüşten sonra manzara süperdi. Küçük bir göle ulaştık.
 Burada kısa bir fotoğraf çekme molasından sonra  karlı  ama muhteşem bir doğada devam ettik. 




Ben bu manzaralarda yürürken "Kartpostalların içinde yürüyormuşuz" hissine kapılıyorum.  O an orada olmalı ve o anı, doğayı hissetmeniz gerekiyor, Gerçekten de anlatılmaz yaşanır bir durum.   Güneşli muhteşem bir hava,  yanımızdan akan derenin şırıltısı, kuş  sesleri ve rüzgarın uğultusu...  Şehrin tüm çirkinliğinden, kirliliğinden, sıkıntılarından uzak,... Sadece huzur ve sakinlik hakim. 















Dostlarımızla geçirdiğimiz keyifli, güzel bir günü   huzurla   ve  neşeyle bitirdik.  Tüm doğayı seven, bizimle olan, destek veren, tüm  arkadaşlarımıza teşekkürler. İyi ki geldiniz, iyi ki geldik, hep birlikte bu güzel günü yaşadık, yaşattık. 
Gelemeyenlerin yada son anda iptal edenlerin, etmek zorunda olanların  kaçırdıkları bolca kahkaha, güzel bir yürüyüş, muhteşem manzaralar, dostluklar ve   keyif vardı.. Umarım bir dahaki sefere gelemeyen arkadaşlar da bizlere katılır ve sizlerle de birlikte bu güzellikleri paylaşır, keyifli, güzel bir gün yaşarız.. HOŞ'ça kalın.. 

3 yorum:

  1. Bilgehan abi, bu kez senden önce yazdım ; ))
    Bana çok iyi gelen bir yürüyüş oldu.
    Öyle keyifle yürüdüm ki..
    İyi ki varsınız, iyi ki sağlıklıyız, dağlardayız.. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürler, sizleri seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel, keyifli resimler. Resimleri sabah sabah görmek hoş bir sürpriz oldu. Bana da iyi geldi. Hepinize tüm dostlara selamlar. Bu güzellikleri yaşayamayanlar neler kaybettikleriniz görürler sanırım.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. SELAMLAR VE AYSU , BİLGEHAN ABİ TEŞEKKÜRLER.......BURAK

    YanıtlaSil