2 Şubat 2015 Pazartesi

01/02/2015 Yünlü Yaylası - Aktaş yürüyüşümüz

      Dün yine bir haftalık aradan sonra klasik 10 kişilik ekibimize katılan 4 yeni katılımcıyla  birlikte güzel, keyifli ve zor bir yürüyüşü  daha başarıyla tamamladık.






   Efe'nin uzun zaman sonraki ilk yürüyüşüydü... Üstelik  hiç kar tecrübesi yoktu. Buna rağmen yürüyüşü  Niyazi  ve Cihan'la birlikte iz açarak, koşarak, zıplayarak  bitirdi .

 Aydan daha önceki Yünlü Yaylası yürüyüşümüze katılmıştı. Menşure abla ise 2  aydır yürümemişti. Aramıza katılmaktan ve bizimle yürümekten büyük keyif aldıklarını dün yürüyüş esnasında ve  bugünkü konuşmalarımızda belirttiler.  
Grubun bir diğer yeni üyesi Ceren.... Geçen hafta Haymana'da birlikte yürüdüğümüz ve Onur'un aramıza kattığı  Ceren, bu haftaki süper performansından sonra  face'deki sayfamıza " Oksijen çarpması ertesi gün enerji patlamasına sebep olurmu? Özgürlükte doz aşımı var mı? Aşırı özgürlük sebebiyle ruhum memuriyete sığmıyor yoksa ben hasta mı oldum?"  diyerek dünden kalan düşüncelerini özetlemiş.. :))
Ayrıca bununla da yetinmeyip, bugün beni arayarak böyle güzel bir grupla birlikte olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu ve büyük keyifle yürüdüğünü, bizleri çok sevdiğini ve yürüyüşlerimize her zaman katılmak istedğinii belirtti. 


 Onur'un karla mücadele güne damga vurdu.   İri cüssesi nedeniyle her attığı adımda   bacak boyu kara batan, resmen günü bata çıka bitiren Onur, o anda bile yaptığı espirileriyle bizi  çok güldürdü.

 Günü her zamanki gibi mutlu, yorgun, ekstradan ıslak olarak  yüzümüzde gülümseme ile bitirdik. Bir sonraki yürüyüşte buluşmak üzere... Hoş'çakalın..

3 yorum:

  1. Çok keyifli kareler, Yeni yürüyen arkadaşların kişisel yorumlarını bekliyorum. Onur'un resimleri müthiş.

    YanıtlaSil
  2. Resimleri gören photoshop sanabilir ama değil. Ben sizi güldürdüm , Allah da beni güldürsun. Çok keyifli bir yürüyüş idi ama daha hala kendime gelemedim.

    YanıtlaSil
  3. Ne varki yıllardır kar görmüyorum...çocukluğumda karların içinde büyüdük şimdi fotoğrafları görünce karda yürümenin özlemini bir kez daha hissettim..

    YanıtlaSil