22 Aralık 2014 Pazartesi

Gerede -Greenpark yürüyüşümüz



Merhaba,
Yeni grubumuzla ikinci yürüyüşümüz. Rehberimiz Niyazi Esenkal  daha önceden çok keyifle yürüdüğüm güzel bir rota seçmiş.  
                Yaklaşık olarak Ankara’ya 100 km.  Gerede’ye 25 km. uzaklıktaki bu saklı cennette  böyle güzel arkadaşlarla  yürümek gerçekten  çok keyifliydi.   Mola verdiğimiz yamaçta sisin karşımızdaki tepeden akışı  “sanki Karadenizdeyiz” dedirten güzellikleri önümüze serdi.   Zaman zaman bulutlardan aralık bulan güneşle ısındık, zaman zaman sisin içinde üşüdük. Yaşadığımız bu dört mevsime  yürüdüğümüz coğrafyada sanki ayak uyduruyor gibi bir taraf beyaz, bir taraf sarı, bir taraf yemyeşildi.
                Daha önce karlar altında yürümüştüm bu rotayı. Bu kez bir başka güzeldi. Gün boyu takip ettiğimiz derenin şırıltısı, aralarda kırağı düşmüş, kar yağmış  çam ağaçlarının görüntüleriyle rotayı nasıl bitirdiğimizi fark edemedik.  Yeni katılan arkadaşlarımızın grubun temposuna ayak uydurması sonucu 12-13 km. planlanan yürüyüşümüz katılımcıların süper performanslarıyla 18-19 km. ulaştı. 
Geçen yürüyüşe katılan ve ilk kez yürüyen arkadaşların donanımlarını tamamlamaları ve büyük bir istekle katılımları görülmeye  ve takdire değerdi.  
Neticede  bol sohbetle, bol kahkahayla, dostlukla geçen güzel bir günü daha sonlandırmanın yorgunluğuyla  dağıldık.
Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler..
Güzel günden birkaç kare..
Sevgiyle kalın.















2 yorum:

  1. Aysu resimler çok güzel. Resimleri "çok büyük" formatıyla değiştirebilirsen daha büyük olarak gözükecekler. Selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Güzel resimler ve güzel bir yazı teşekkürler.......BURAK

    YanıtlaSil