10 Aralık 2014 Çarşamba

Günaydınnn..
     Bugün buradaki ilk yazımı yazıyorum.  Öncelikle bana burada yazma, kendimi ifade etme fırsatı veren Bilgehan Abi'ye çok teşekkürler. Uzun zamandır yapmayı istediğim ama fırsatını bulamadığım bir şeydi yazmak. İçimde her zamankinden farklı bir kıpırtı  ve  heyecan, dışarıda ise rüzgarın dağıttığı her an şekilden şekle giren bulutlar ve güneş var.  

     Bilgehan Abi'nin geçen hafta sonundaki yürüyüşümüzle ilgili yazısını okudum.  O yazıya bana gelen geri bildirimlerle birkaç nokta eklemek istiyorum. 
  
      Doğada yürüyüş tecrübesi olmayan  7 arkadaşım katıldı. Onlara doğa yürüyüşlerinin spor salonu yada şehirdeki park yürüyüşlerinden farklı olduğunu, daha keyifli  olduğunu, hele doğadaki dostluğun beni çok etkilediğini anlatarak gelmeleri için davette bulunduğumda beni kırmayarak gelmeye karar verdiler. Her biri  ilk yürüyüşe rağmen beklediğimin üstünde performans gösterdiler. 10-12 km. beklenen yürüyüşümüz 16 km. olarak tamamladığımızda kimsenin gık ı bile çıkmamıştı. Sohbet ortamında, seri bir şekilde, derelerden  geçerek bitirdik yürüyüşümüzü. 

Her birinden öyle güzel geri bildirimler geldi ki... 
     Onur'un dün bana söylediği cümle aynen şöyleydi:    'İlk kez doğaya çıktım.  Ertesi gün yorgunluk ve bitkinlik beklerken tam tersine, İçim öyle kıpır kıpırdı ki, sanırsın Red Bul içtim, enerji patlaması yaşadım, merdivenleri çifter  çifter çıkarken buldum kendimi. Bünyem fazla oksijenle kendini buldu." Birkaç arkadaşına daha bahsetmiş, bir dahaki yürüyüşe onlar da katılmak istiyorlar diyor. Donanımlarla ilgili benden bilgi istedi, tozluk ve ayakkabı almaya karar vermiş. :))  

     Mehmet bey'le ilk kez tanıştım, daha önce telefonla konuşmuş yürüyüş ve donanımlarıyla ilgili bilgi vermiştim. İşyerinden çok sevdiğim bir ablamın eşi;yeni yürüyüşleri  birkaç arkadaşıyla birlikte  heyecanla beklediklerinden, yürüyüşten, katılımcılardan ve rotadan çok keyif aldığından bahsetti. 
       
      Akrabam olan Sinan abi. 2 yıl kadar önce benimle bir kez daha yürümüştü, sonra bir türlü fırsat olmamıştı, İçimizdeki en acemimiz oydu.  Kilosuna ve acemiliğine rağmen bence süper yürüdü. Pazartesi akşamı konuştuğumuzda  donanımlarını tamamlamak için mağaza gezmeye başlamıştı bile:)) 

      Aydan  benim daha önce yürüdüğüm klupten arkadaşımda, yürüyüş tecrübesi vardı, O da rotadan ve gruptan büyük keyif aldığını, sanki herkesi daha önceden tanıyormuşçasına, yabancılık hissetmeden yürüdüğünden bahsetti. 

     Bu geri bildirimlerle öyle mutlu oldum ki...  Yeni yürüyüşleri  heyecanla bekliyorum.  Hoşçakalın. 
     

3 yorum:

  1. Gayet güzel Aysu, böylece doğada birlikteliği blog köşemize taşımış olduk. Grubun tüm üyelerinin bu blogda yazar olmasını kendi görüşlerini ve resimlerini yayınlamasını isterim. ama öncelikle blogda izleyici sayısını artırmak önemli.
    Yeni yazı ve resimleri bekliyoruz.
    Selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Bu sayfayı bir ara da face de paylaşırım. Diğer arkadaşlara da ulaşır.
    Begendiğine sevindim. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  3. İLK YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER SAĞLICAKLA BURAK.........BU ARADA GMAİL ADRESİMİ UNUTMUŞUM ANONİM GİRİYORUM BU DA BENİM SUÇUM.............

    YanıtlaSil